Добре дошли в AMHost

Поверителност на данните


Поверителност на данните

1. ЛИЧНИ ДАННИ
1.1 Личните данни са данни, свързани с конкретен краен потребител, използвани за идентифициране на този краен потребител. Данните, които са анонимни или обобщени и не идентифицират конкретен краен потребител, не се считат за лични данни.

2. Събиране на лични данни
2.1 AMHost може да събира и запазва лични данни от Вас и устройства, които използвате, когато: (1) се регистрирате в нашия сайт;
(2) предоставите ни данни в уеб форма или във Вашия акаунт; (3) отворите билет за поддръжка;
(4) общувате с обслужващия съпорт;
(5) използвате наша услуга;
(6) комуникирате чрез чат или на живо с нас.
2.2 Личните данни, които събираме, включват, но не се ограничават до следното:
2.2.1 Информация, която ни давате. Ние събираме информация, която въвеждате в нашия сайт и използваме тази информация за цели като по-добро общуване с Вас и подобряване на нашия сайт. Информацията, която събираме, може да включва:
(1) информация, която предоставяте по време на регистрация, като име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и др.;
(2) информация, която предоставяте в support ticket, чат, форуми, чат на живо или друга услуга за кореспонденция.
2.2.2 Автоматично събрана информация. Ние автоматично събираме информация чрез използването на „бисквитки“ и други средства, когато взаимодействате с нашите Услуги. Примери на информаци, която събираме, включват: Идентификационен номер на устройството; тип устройтво; IP адрес; Логин - час (Ние не знаем Вашите пароли, тъй като те са криптирани); имейл адрес; часова зона и други.

3. Трети страни
3.1. Ние не продаваме Ваша информация на трети страни. Ние не разрешаваме на трети лица да проследяват или събират Вашите лични данни в нашия сайт за рекламни цели. Данни на трети страни се предоставят единствено в частните случаи с W-Store и VMBuy, платформите събират следната информация: e-mail, име, фамилия. Данни се събират от тях, само ако направите поръчка в която изберете да има техният addon.

4. Достъп до личните Ви данни
4.1 Нуждаем се от Вашите лични данни да бъдат точни и актуални. Вие имате възможността да получите достъп и коригирате информацията за Вашия акаунт или потребителски профил по всяко време, освен ако не Ви е прекратен акаунта. Достъпът Ви дава възможност да преглеждате и променяте личните си данни в профила и настройките за уведомяване по имейл.

5. Продажба на данни
5.1 Ние не продаваме лични данни на трети страни за техните рекламни и маркетингови цели. Можем да разкрием лични данни на:
(1) нашите дъщерни дружества и свързани лица по причини, посочени в споразумението;
(2) откриване и предотвратяване на нарушения на сигурността или измамни и незаконни дейности, свързани с Вашия акаунт, обработка на плащания или нашите услуги;
(3) подобряване на нашите маркетингови способности;
(4) услуги за обработка на плащания на трети страни, които обработват плащанията на сметките Ви.

5. Използване на данните
5.1 При регистрация се съгласявате, че можем да използваме лични данни като телефонен номер, имейл адрес и др. за кореспонденция с вас. Както и за да получавате специални клиентски оферти и намаления(включително чрез кампании базирани на SMS Съобщения).

6. Запазване на данни, деактивиране и изтриване на акаунт
6.1 Ние съхраняваме данните, докато не престанат да бъдат необходими за предоставянето на нашите услуги или докато акаунтът Ви не бъде изтрит – в зависимост от това кое от двете се случи първо. Вие имате право да подадете заявка за изтриване на вашият акаунт, като пишете на нашият имейл support@amhost.bg

Редактиран последно на 05/10/2021

Trustpilot

Copyright © 2023 AMHost.
Всички права запазени DMCA.com Protection Status abuseipdb