Добре дошли в AMHost

AMHost Потребителско Съгласие

AMHost („AMHOST.BG“, собственост на Мейзън ООД, ЕИК: 206086969) се съгласяват да предоставят услуги на Абоната/Клиента при спазване на следните („Общи условия“). AMHOST.BG, наричана по-долу компанията AMHost, всяко от нейните дъщерни дружества, („Нас“), („Ние“) и Абоната/Клиента, („Клиент“), („Клиенти“), ("Вие") и ("Ти").

Използването на услугате на AMHost представлява приемане и съгласие с ToS ("Условия за ползване"). Закупуването на виртуални/онлайн стоки чрез AMHost съставлява съгласие с условията на услугата Магазин за гейм сървъри и виртуални VPS услуги. AMHost Общи условия

1. Условия за ползване
1.1 Вие се съгласявате, че сте поне на 13 годишна възраст. Ако сте навършили 13 години, но нямате пълнолетие, трябва да имате позволение от родител или легален настойник, за да използвате услугите ни. Ако влизате в това споразумение от името на фирма или компания, която представлявате, трябва да покажете доказателства за вашата връзка. Ако нямате навършени 13 години или не можете да изпълните напълно условията за това споразумение, Ви молим да напуснете сайта.

2. Промени в общите условия Възможно е да променяме условия в това споразумение без да Ви съобщим по никакъв за дадените промени. Промените влизат в ефект незабавно след публикуването им. Вашето продължаване на използване на нашите услуги, след промените в споразумението, гласи че сте съгласни на новите условия за ползване. Запазваме правото си да променяме, преустановяваме и прекратяваме, временно или перманентно, сайта, хостинг услугите и условията за ползване, по всяко време без предупреждение. Съгласявате се, че е Ваша отговорност да проверявате споразумението често. Датата на последните промени правени по условията са на края на този документ.

3. Акаунти и съпорт
3.1 Вие можете да ползвате услугите в съответствие с това споразумение. Вие се съгласявате да спазвате всички правила и регламенти свързани с услугите ни и за приемливите политики за използване.
3.2 Поддръжка. Помощта, която предоставяме на Вас и на всички наши клиенти, без отделни такси са:
(a) Защита против краш/ддос/експлойт/бот и всякакъв вид Layer 3 - Layer 7 атаки.
(b) Помощ с лаг и обвързани технически проблеми.
(c) Помощ при откраднат профил, когато се свържете с нас, чрез някой от посочените контакти и предоставите доказателства за самоличността си.
(d) Оказване на всякакъв вид помощ свързана с това как се използва самата услуга.
3.3 Насилствено или неприемливо поведение, клеветене и заплахи срещу нашият помощен персонал, може да доведе до прекратяване на акаунта и активните ви услуги Ви без възстановяне на парични суми.
3.4 Съдържание на трети страни. Използването на съдържание от трети страни е изцяло Ваш риск, въпреки това можем да помогнем със съвет, ако се нуждаете от такъв.

4. Споразумение за обслужване
4.1 Хостинг услуги. Запазваме правото си да променяме и прекратяваме, която и да е било хостинг услуга по всяко време без известяване.

4.2. Споразумение за нивото на обслужване. Текущото ни Споразумение за нивото на обслужване е както следва:
(a) Гейм хостинг. Предоставяме целодневен съпорт, съпорта отговаря възможно най-бързо, в някой случаи е възможно да има забавяне, проблемите за които можем да помогнем са проблеми със свързаността, нисък TPS(За Minecraft), лаг, проблеми с ерори в конзолата, бъгове, и неправилна конфигурация на плъгин - за Minecraft(ако сте конфигурирали неправилно плъгин, запазваме пълното си право само да Ви посочим къде е проблемa, без да се ангажираме да го оправяме ние)
(b) VPS хостинг. Предоставяме целодневен съпорт, съпорта отговаря възможно най-бързо, в някой случаи е възможно да има забавяне, проблемите за които можем да помогнем са проблеми със свързаността, проблеми с операционната система, проблеми при ерори, крашове и необичайно изключване на услугата, проблеми свързани някои конкретни приложения, проблеми с конфигурацията на SSH, проблеми при инсталация на дадени приложения и или промяна на налични такива и др.
(c) Ъптайм на всички услуги. Средният ъптайм който предоставяме е 99.99% (Като това изключва предварително съобщените спирания или миграции на оборудване.)
(d) Планирани изключвания. Ако се наложи да спрем вашата услуга за известно време, поради миграция или друга наложаща причина, ще получите обезщетение само ако услугата е спрян за повече от 24часа!
(e) При проблеми със сигурността запазваме правото да спрем временно услугите си за максимално 12часа, при повече ще бъдете обезщетени.
(f) Непланирани изключвания. При непланирани изключвания траещи по-дълго от 35минути, които не са свързани със сигурността на сървъра всеки един засегнат клиент ще получи обезщетение, само при поискване.
4.4 Промени в споразумението за нивото на обслужване. Можем да добавяме, променяме и прекратяваме части от нашето споразумение за нивото на обслужване в съответствие с условията за ползване . - SLA Политика(Препратка)


5. Поверителност на данните
5.1 Поверителност на данните. Вие се съгласявате на нашето събиране, ползване и разкриване на информация свързана с хостинг услугите в съответствие на нашата политика за поверителност. - Политика за Поверителност(Препратка).

6. Вашето съдържание
6.1 Съдържание. Вие носите пълна отговорност за разработването, поддържането и използването на Вашето съдържание. Трябва да потвърдите и следите за спазването на съдържанието си с нашата политика за приемливо използване, забранено е нарушаването на авторските права на което и да е било лице, ако това лице се свърже с нас, запазваме правото си да прекратим услугите си с Вас без да връщаме заплатената от Вас сума за услугата.
6.2 Настройка и сигурност. Вие носите пълна отговорност за конфигурирането и използването на хостинг услугите. Вие носите пълна отговорност за предприемането на каквито и да е стъпки за поддържане на сигурност и защита на Вашето съдържание. Можете да използвате технологията за криптиране, за да я защитите или да се свържете с нас, за по-конкретни съвети. Ако се свържете с поддръжката, могат да се възстановят всички необходими файлове, които са посочени. Вие се съгласявате, че ние не носим отговорност за загуба на Вашите данни в случай, че загубим Вашите резервни архиви, поради непредвидени обстоятелства.
6.3 Нарушения. Всяко действие, при което съзнателно или несъзнателно разрешавате на което и да е било лице или програма (включително, но не само, хакери) да предприеме каквото и да е действие свързано с настоящото споразумение, Вашето съдържание или използване на услугите, се счита за Ваше дело. Вие трябва да гарантирате, че всички крайни потребители спазват настоящото споразумение. Ако узнаете за нарушение на това споразумение от краен потребител, Вие се съгласявате незабавно да прекратите достъпа на такъв краен потребител до Вашето съдържание и хостинг услугите.
6.4 При използването на средство или услуга предоставена от нас и не само от нас, независимо под каква форма с злонамерена цел към нас или към някой/и друг, ни дава пълното право да прекратим Вашата услуга без предупреждение и без възстановяване на заплатената сума.

7. Условия за плащане
7.1. Такси за обслужване.
(a) Месечни услуги. Всички услуги се заплащат по времето на поръчката. Вие заплащате по един от начините, които поддържаме. Всички дължими суми ще бъдат извършени без насрещен иск и без приспадане или удържане. Таксите за всяка нова услуга ще бъдат ефективни, когато публикуваме актуализирани цени на сайта, освен ако не сме посочили друго в известие.
(b) При поискване на удължававане на срока за плащане, можем да Ви таксуваме допълнително.
7.2 При заплащане със СМС цената на услугата е по-висока, Смс операторите и фирмите предлагащи микроразплащания взимат огромна такса около 60% общо, за това 1 смс от 6лв. се равнява на 2лв в сайта ни, или 3 пъти по-скъпо, плащания по-големи от 30лв. със смс могат да бъдат отказвани, поради потенциален "измамен трафик", който се получава при достигане на лимита на вашата сметка.
7.3 Сетъп такси. Не взимаме такси за създаването на Вашата углуга.
7.4 Поръчване. Процесът на поръчка за хостинг услуги е както следва:
(a) Създавате си регистрация в нашия сайт и влизате във вашия профил
(b) Избирате конкретната услуга която ви интересува и я добавяте във вашата количка.
(c) Ако разполагате с информация за някой от нашите промо-кодове, които предоставяме на нашите партньори, може да се възползвате като го въведете в посоченото място, в количката, след като сте добавили всички желани от вас услуги.
(d) След това е нужно да изберете желания от вас начин на плащане. Повече информация относно начините ни на плащане може да намерите на страницата "Разплащане" в горното меню.
(е) Вече може да направите вашата поръчка, след като изберете бутона за продължаване, ще ви се генерира автоматично разписка, в нея се съдържа подрбона информация за това как да извършите плащането, в зависимост от разплащателния метод, който сте избрали.
(f) Единствения ни автоматизиран метод на плащане е PayPal, ако не желаете да заплатите чрез него, ще е нужно да се свържете с нас чрез някои от посочените в сайта ни контакти: чат на живо, дискорд група, билет в сайта, съпорт имейл или телефонен номер.
(g) Когато се свържете с нашия екип, се съгласявате, че трябва да се спазват етичните и морални мярки. При ругаене на нашият съпорт, пращане на еротично, голо съдържание получавате директна забрана към нашите услуги и прекратяване на такава ако имате, това важи и ако ругаете или се държите изключително грубо към друг наш клиент.
7.5 Таксуване. Процесът на таксуване, свързан с Вашата услуга, е следният:
(a) Плащания/Разписки. Разписки се генерират 15 дни преди крайната дата. По наша преценка напомнянията по e-mail могат да бъдат изпращани на 7 дни, 4 дни и 1 ден преди датата на плащане до последния Ви известен e-mail адрес.
(b) Разписки по e-mail. Всички дължими плащания по разписки или суми се изпращат по e-mail и са достъпни в панела на Вашият акаунт. Разписките не се изпращат чрез поща, PDF, факс или друг метод, различен от e-mail. Ние не се свързваме с клиенти по телефона за обсъждане на проблеми с таксуването, освен ако не решим, че ситуацията го изисква. Ако не получите разписката си по e-mail, Вие носите отговорност за проверка на разписките чрез опцията предоставена в клиентската зона на Вашия акаунт.
(c) Отказано плащане. Ако плащането Ви бъде отказано или не успеете да изпратите плащане на или преди крайният срок до изтичането на разписката, Вашата Услуга ще бъде изключена / временно прекратена в 14:00 ч. (българско време) 1 ден след изтичането и. Ако не изпратите плащане или анулирате услугата в продължение на пет (5) дни след прекъсване / спиране на услугата, в разписката Ви ще бъде приложена такса за закъснение в размер на 10 лева. Ако източникът на плащане е отказан, трябва да влезете и да изпратите нов източник на плащане.
(e) Прекратяване на услуга. ВАЖНО!!! ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ НЕЗАБАВНО ИЗТРИВА ВАШИТЕ ДАННИ И АРХИВИ, И ВАШИТЕ ДАННИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ.

8. Възстановяване на средства и промяна на услуга
8.1 Без възстановяване на средства. Поради естеството на нашата индустрия и разходите, свързани с предоставянето и поддръжката на Вашата услуга, в общият случай, ние не предлагаме възстановяване на парични суми за услуги които са използвани или е предоставяна поддръжка за тях, възможно е предоставянето на рефънд под формата на кредити в нашата клиентска зона.
8.2 Отказване на месечни плащания. За да анулирате услугите си, трябва да изпратите заявка за анулиране(cancellation request) от клиентската зона в сайта ни. Освен това трябва ръчно да анулирате всички активни абонаменти на PayPal, създадени при поръчка на Вашата услуга. Ние нямаме достъп до Вашата PayPal сметка и няма да носим отговорност за автоматизирани плащания, извършени чрез абонамент, за услуга относно която не е подаден cancellation request през клиентската зона.
8.3 Всяко възстановяване на плащания или обърнати транзакции, извършени по Вашите плащания, ще доведе до незабавно изключване / спиране на услугата Ви (с цел да се защити системата ни от измамна дейност и злоупотреба) и тя ще остане спряна, докато възстановяването на плащането не бъде отменено.
8.4 Надплащания. Ние не отговаряме за надплащания направени от Ваша страна.

9. Прекратяване на услуги
9.1 Ще спрем правото Ви на достъп или използване на която и да е част или цялата Ви Услуга и незабавно ще изключим Вашият гейм сървър или VPS, при следните обстоятелства:
(a) Риск от сигурност или измами. Aко използването на хостинг услугите представлява риск за сигурността или може да повлияе неблагоприятно на хостинг услугите или на нашите системи и съдържание.
(b) Нарушения в това споразумение (включително ако сте нарушител на Вашите задължения за плащане).
9.2 Въздействие на прекратяването. Ако спрем Вашето право на достъп или използване на която и да е част или всички хостинг услуги:
(a) Такси. Вие оставате отговорни за всички такси, които дължите до края на разписката, заради която е настъпило спирането.
(b) Продължаващи такси. Вие оставате отговорни за всички приложими такси на всички хостинг услуги, до които продължавате да имате достъп.

10. Срок на обслужване
10.1. Срок. Срокът на настоящото споразумение ще започне от датата на влизане в сила и ще остане в сила, докато не бъде прекратено от Вас или от нас.
10.2 Прекратяване на договора
(a) Общо. Можете да прекратите настоящото споразумение по каквато и да е причина, чрез опцията за прекратяване от клиентската ни зона. Съгласявате се, че ние можем да прекратим настоящото споразумение по всяко време и по каквато и да е причина свързана с нарушиването на някое от нашите условия.
(b) Причина. Всяка страна може да прекрати настоящото споразумение ако има нарушение от другата страна. Ние можем незабавно да прекратим настоящото споразумение, ако всяко действие или бездействие от Вас доведе до спиране. Ако не успеете да извършите плащане, Вашата услуга ще бъде прекъсната / временно спряна три (3) дни след като е дължима. Ако не извършите плащане в рамките на 5дни след прекъсването / временното спирането на Вашата услуга, ще получите такса за закъснение в размер на 12 лева. Ако не платите до десет (10) дни, след временното прекратяване на вашата услуга, тя ще бъде незабавно анулирана без предизвестие. КОГАТО УСЛУГАТА Е ОТМЕНЕНА, ВАШИТЕ ДАННИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО ВСИЧКИ АРХИВИ) НЕЗАБАВНО СЕ ИЗТРИВАТ.
(c) Причина. Можем също да прекратим, ако връзката ни с доставчик на софтуер, колокация на нашето оборудване или технологии, които използваме за предоставяне на хостинг услугите, изтече или се промени; или ако смятаме, че предоставянето на услугите може да създаде финансова или техническа тежест или риск за нашата сигурност; или за да се съобразим със закона и исканията на правителствените структури; ако определим, че някоя хостинг услуга по някаква причина е станала непрактична и или водеща до финансови загуби;
(d) Всякакви опити за финансова измама към нас и нашите услуги, водят до прекратяване на Вашите услуги и подаване на жалба до съответните органи.
10.3. ВЪЗДЕЙСТВИЕ ОТ ПРЕКРАТЯВАНЕ
(a) При прекратяване. След прекратяване на настоящото споразумение всичките Ви права незабавно се прекратяват и Вие носите отговорност за всички такси, дължими в разписката, в която е настъпило прекратяването, включително такси за текущи услуги и предплатени услуги. ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ НЕЗАБАВНО ИЗТРИВА ВАШИТЕ ДАННИ И ВАШИТЕ ДАННИ НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ. Препоръчваме Ви понякога сами да архивирате данните си.

11. ПРАВА, ОГРАНИЧЕНИЯ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ
11.1 Подходящи права. Вие ни представяте и гарантирате, че имате всички права, необходими за сключване на настоящото споразумение и никое от Вашето съдържание и използването му, и използването на нашата услуга няма да наруши Политиката за приемливо използване.
11.2 Лиценз за хостинг услуги. Ние притежаваме и запазваме всичките си права, право на собственост и интерес в и към хостинг услугите. Предоставяме Ви ограничен, отменяем, неекслузивен, непрехвърлим лиценз, за да направите следното по време на споразумението: използване на услугите единствено в съответствие с настоящото споразумение.
11.3 Ограничения на лиценза. Нямате право да използвате хостинг услугите за цел, различна от разрешената от настоящото споразумение. Нямате право да се опитвате да променяте или да подправяте софтуер, включен в хостинг услугите, или да използвате хостинг услугите по начин, предназначен да избегне такси или да увеличи лимитите на използване. Всички лицензи незабавно се прекратяват, ако не спазвате това споразумение.
11.4 Вие се съгласявате да не нарушавате нормалното функциониране, сигурността или целостта на мрежата или услугите на Мейзън ООД, да не препятствате или смущавате ползването на услуги от други клиенти на AMHost.BG, да пазите доброто име и търговската репутация на AMHost.BG.

12. ОБЕЗЩЕТЕНИЯ
12.1. Общo. Вие ще защитавате и държите невредими нас и нашия персонал от всякакви искове, щети, загуби, задължения и разходи (включително адвокатски хонорари, независимо дали някое действие е започнало някога), произтичащи от или свързани с някой иск, дело или дело срещу трета страна, заведено срещу нас относно:
(a) използването на хостинг услугите (включително всички дейности по Вашия акаунт и дейности от Вашите служители и персонал);
(b) нарушение на настоящото споразумение или нарушение на приложимото законодателство, правило или регламент от Вас;
(c) Вашето съдържание или процеси, включително всяко искане, свързано с предполагаемо нарушение или неправомерно присвояване на права на трети страни чрез използването или пускането на пазара на Вашето съдържание;
(d) спор между Вас и който и да е краен потребител;
(e) всяко небрежно или умишлено действие или пропуск от Вас;
(f) всички щети, произтичащи от хостинг услугите или неуспех на хостинг услуга;
(g) унищожаването или загубата на Вашите данни.
(h) Ако сме задължени да отговорим на призовка, заповед или процес на трета страна, описани по-горе, Вие се съгласявате да ни възстановите разумните адвокатски хонорари, както и разходите на всички служители и изпълнители в отговор на призовка или заповед.

Условия за използване на услугата


1. Дисково пространство на гейм сървърите
В интерес на нашите клиенти сме добавили неограничено дисково пространство на някои специфични гейм хостинг планове, това пространство е само за вашият World, като притеснението в случая е излишно, поради факта, че 50гб са напълно достатъчни за всеки един вид от гейм сървърите които предлагаме. Ако се нуждаете от повече можем да увеличим пространството(до 90GB максимум), но ще се наложи да изключим автоматичните резервни копия, които правим на всеки 24часа за вашият сървър(+ опцията вие да създавате такива от панела)!
1.1 Всички гейм хостинг сървъри идват с безплатни 3 резервни копия, които може да създавате, теглите, триете или възстановявате по всяко време.
(a) Отделно ние поемаме ангажимент да създаваме отделни резервни копия на друг хардуерен носител на всеки 24часа с цел по-голяма сигурност на данните ви.

2. Процесорен ресурс на гейм сървърите
2.1 За всеки гейм хостинг план имате опцията за доплащане за допълнителен процесорен ресурс, ресурсите се регулират автоматично от нашата система и при недостиг, тя добавя ресурси в полза на клиента. Тази наша автоматизирана система ни прави по-бързи от останалите. Колкото повече ядра имате, толкова по-добре за вашия сървър. Съотношението на виртуални към физически ядра при услугата гейм сървър е 1.5:1, тъй като нашите машини са от последно поколение и са най-мощните на българския гейм-хост пазар - 3506 Single core точки в Passmark, Ryzen 5900X 4.8Ghz, с включен турбо бууст, гарантираме, че няма да имате проблеми с производителността, дори на стандартните 2 ядра, ако се появи проблем нашата автоматична система ще го регулира.
2.2 Ако вашият сървър използва злонамерен софтуер (плъгини или друга формат), запазваме правото си да прекратим временно Вашата услуга. Ако злонамереният софтуер е с цел пренатоварване на процесора, можем да ограничим временно процесорната Ви мощ.
3.Използване на услугите ни по предназначение.
3.1 Гейм сървърите ни и VPS услугите ни трябва да бъдат използвани само по предназначение, Вие се съгласявате да не инсталирате неоторизирани third-party програми/софтуер, не сме отговорни ако използвате софтуер неоторизиран от нас или от друг сигурен източник, препоръчваме Ви преди да предприемете действия да се съветвате с компетентния ни екип, за да се избегнат неприятни последици.
(а) Опити за извършване на всякаква злонамерена дейност срещу нас, чрез нашите или чужди услуги водят до прекратяване на услугите ни към Вас.
(b) При опити за превишаване на фиксираните Лимити (Рам, CPU и други) имаме право да прекратим Вашата услуга без възстановяване на парични средства.
(c) Съгласявате се да не използвате незаконнен/пиратски софтуер или да поддържате порнографски или други забранени от закона сайтове на вашите VPS услуги.
Използването на DOS/DDOS инструменти на вашата VPS услуга/нает сървър или всяка услуга намираща се в нашата мрежа е забранено и се наказва с перманентно спиране на услугата без възстановяване на парични средства. При нужда, съответните данни се подават към отговорните институции.
4.Нецензурирано съдържание
1.Съгласявате се, че няма да създавате сайтове/сървъри с име, банер, лого, цел промотираща порнографско или каквото и да е били нецензурирано съдържание. В случай на злоупотреба, можем временно да прекратим Вашата услуга, до премахване на даденото съдържание.

Редактиран последно на 06/05/2022

Trustpilot

Copyright © 2023 AMHost.
Всички права запазени DMCA.com Protection Status abuseipdb